10 geweldige locaties voor zeil jachten

Thailand

Behalve de mogelijkheden voor zeilavonturiers biedt Thailand nog meer voordelen ten opzichte van anderen. Denk hierbij aan de voordelige prijsklasse en het altijd lekkere weer.

Kroatië

Deze parel aan de Adriatische kust heeft zich de laatste jaren door de echte toerist laten ontdekken. De gevolgen zijn dat er veel meer voorzieningen zijn maar het tegelijkertijd wel een stuk drukker is geworden.

Cuba sailingCuba

Het land van Che Guevara en de sigaren leent zich prima voor het zeilen. De mooie kust met verschillende eilanden ervoor is een ware lust voor het oog.

Italië

De Italiaanse ‘laars’ zoals vaak aan de vorm van het land gerefereerd wordt, is aan beide kanten omgeven door water. Ideaal dus om rond te zeilen of een van de eilanden in het Zuiden te bekijken.

Cariben

We beseffen wel degelijk dat we hier een heel groot gebied in een keer beschrijven, maar dat is niet voor niets. In elke uithoek van de Cariben is dan ook voor iedere soort zeiler wel iets te beleven.

Seychellen

Een stukje paradijs op aarde. Deze eilandengroep staat bij velen bekend als zeer exclusieve bestemming voor de huwelijksreis. Een goed bewaard geheim is dat zeilen hier tevens prachtig is.

Griekenland

Een land wat bekend staat om de vele eilanden. Mede daardoor die perfecte bestemming om zelf per zeilboot te gaan ontdekken.

Malta

Dit eiland in de Middellandse Zee is een droom voor zeilliefhebbers. Het is eenvoudig u verstaanbaar te maken omdat Engels er een officieel erkende taal is, maar bovenal adembenemd mooi.

Slovenië

Een land als Slovenië is nog niet zolang geleden ontdekt en wint steeds meer populariteit bij allerlei soorten toeristen. Dit is niet in de laatste plaats omdat er fantastisch gezeild kan worden.

Florida Keys

De eilandengroep net onder het vasteland van de Verenigde Staten is werkelijk verbluffend te noemen. Voor menigeen zal zeilen op het prachtige water hier voelen als een droom die in vervulling gaat.