Over ons

Zeilen is een hobby, evenwel als een passie die vaak vanaf jongs af aan in iemand zit. Het wordt niet geheel zelden van generatie op generatie overgedragen. De liefde voor zeilen is gemakkelijk te verklaren. Het is deels de vrijheid van het open water, die niet alleen zeilers maar alle schippers zullen herkennen. Het is ook de individualiteit van zelf een dergelijk object te kunnen besturen wat u in tegenstelling tot een auto echt letterlijk op elke uithoek van de wereld kan brengen.

Voor iedereen die deze passie met liefde deelt deden wij inspiratie op om deze website te maken. Wat is er nu mooier dan een onderwerp als dit te behandelen. Zeilen is dan ook met recht chique te noemen. Al kan het zeker in Nederland al bijna bij iedereen om de hoek gedaan worden. De prachtige bestemmingen die veelal als decor dienen voor zeilvakanties dragen hier zeker aan bij.

Het ultieme gevoel van vrijheid is een van de sterkste eigenschappen van het zeilen. Eindeloos veel mensen dromen er na een leven hard werken van om het ruime sop te kiezen en het liefst nauwelijks meer terug te komen. Dit is logisch ook. Weinig andere ervaringen zullen hieraan kunnen tippen.

Voor alle informatie over wat de beste bestemmingen zijn, waar op gelet moet worden bij het aanschaffen van een zeilboot en nog veel meer kan iedereen op deze pagina terecht. Daarnaast worden meerdere onderwerpen met betrekking tot zeilen ook nog eens uitgebreid behandeld. Of het nu voor de beginnende zeiler is of voor diegenen die al jaren ervaring op hun cv hebben, iedereen zal hier iets bruikbaars kunnen vinden. Met zoveel mogelijk informatie hopen we iedereen op een bepaalde manier van dienst te kunnen zijn. We willen graag iedereen een stukje op weg helpen om zijn of haar zeildroom tot waarheid te maken.