Zeiljachten: 12 geweldige snorkelplekken op de Britse Maagdeneilanden

Wie wil er nu niet naar de Britse Maagdeneilanden? Deze fantastische bestemming heeft behalve de naam ook daadwerkelijk een maagdelijke uitstraling. Een heerlijk, ongerept tropisch paradijs wat menigeen hoog op de verlanglijst heeft staan. Snorkelen is een activiteit waarvoor het gebied zich bij uitstek leent. Lees gauw verder om te weten te komen waar dat het beste gedaan kan worden.

Haulover Bay

Deze plek is vooral populair bij de lokale bevolking. Het verbaasd niet dat zij dit het liefst geheim houden, het is er namelijk prachtig authentiek.

Buck IslandBuck Island

De meer dan 200 vissoorten die hier weleens gespot worden zijn een van de grote redenen die dit pittoreske eiland tot een mooie snorkel bestemming maken.

The Baths

Het kan hier druk zijn, al zijn er ook rustigere eilanden te vinden. Hier kan in het hemelsblauwe water prachtig gesnorkeld worden en de grotten zijn tevens een aanrader.

Coki Point Beach

Hier kan het hele jaar door in het water gegaan worden. De koraalriffen zijn prachtig en een garantie voor een glimp van de prachtige onderwaterwereld.

Waterlemon Cay

Deze plaats ligt aan de Noordkust van St. John. Het is makkelijk bereikbaar en heeft heerlijk rustig en helder water.

Norman Island

Deze plaats is alleen per boot te bereiken. Het is er dan ook verrassend kalm.

The Indians

Het water is hier diep, in tegenstelling tot sommige plaatsen, daarom zeker niet minder mooi.

Cane Bay

Als het weer het toestaat kunt u hier een heel eind de zee inzwemmen tot het echt diep wordt. Mede daarom is het een van de meest beroemde plaatsen voor onderwateractiviteiten.

Hurricane Hole

In deze mangrove zult u versteld staan van hoe goed er gesnorkeld kan worden.

Maho Bay

Deze ruim zeven kilometer lange baai biedt ongetwijfeld het nodige spektakel met een afwisselende en levendige onderwaternatuur.

Salomon Bay

Dit geweldige plekje is niet makkelijk bereikbaar maar als het dan toch lukt is het dat zeker waard.

Vie´s Beach

Op dit rotsige strand is behalve koraal zelfs een klein scheepswrak te vinden.