Zeiljachten : Going Down Under naar Australië

Yachts Going Down Under to AustraliaMeerdere plaatsen op deze wereld zullen worden beschouwd als het paradijs. Tevens zijn deze bestemmingen niet zelden uiterst populair onder zeilers. Dit heeft zeker een bepaalde reden. Ze zijn vaak per boot gewoon het beste en meest uitgebreid te bezoeken. Daarnaast opent het de mogelijkheid om van het gebaande pad af te wijken om zodoende exclusieve plekjes te kunnen gaan ontdekken waar geen normale toerist ooit zal komen. Een van die bestemmingen is Australië. Zeilen down under is ongekend populair vanwege alle pracht en praal van het land en omliggende gebied. We nemen u kort mee op een trip langs de echte must sees als zeiler in Australië.

Geographe Bay

Deze spot aan de Westelijke Australische kust is val een goede voor diegene die van ultieme rust houdt. Hier kunt u haast alleen zeilen of op het strand liggen, of zonder dat er ook maar iemand meekijkt van die perfecte zonsondergang genieten.

The Great Sandy Strait

Het is vooral het adembenemende landschap wat dit prachtige natuurwonderen zo speciaal maakt. Tel daar de geweldige flora en fauna bij op en de uitkomst is een zeiltrip om nooit meer te vergeten.

Sydney Harbour

Een van de bekendste en meest gefotografeerde havens ter wereld is een niet te missen plek tijdens een zeiltrip naar Australië. Voor als er even genoeg natuur gezien is en men graag wat van de echte grote stad op wil snuiven is dit een heerlijke plek. Sydney is groot. Het biedt naast diverse stranden de mogelijkheid tot culturele uitstapjes in combinatie met alles wat een grote stad moet hebben om te slagen.

The Whitsunday Islands

Dit stukje paradijs op aarde heeft het allemaal voor zeilers. Het is een van de bekendste zeil plekken in Queensland en het hele Zuidelijk halfrond. The Whitsunday Islands zullen u hoe dan ook betoveren door de parelwitte stranden en azuurblauwe zee.